TJÄNSTER

VAGNPARK

LEDIGA JOBB

KONTAKT

STARTSIDA

     

LOTS

BUD

LAGER & OMEX

   


 

LAGER OMEX & DISTRIBUTIONSNÄT

 

Från 1 april 2015 kan vi erbjuda nya och gamla kunder möjlighet till lagerhållning, omex och utkörning via ett distributionsnät från Göteborg till Stockholm. Lagret är beläget vid E4-an i Jönköping.

Lagerhållning:
Har ni mer gods än vad era lager klarar av så kan vi erbjuda er lagerhållning under både längre och kortare perioder. Vi kan även hjälpa till med inhämtning och utkörning av godset.

Omex:
Många åkerier har idag ett behov av att kunna ställa av gods på ett lager som senare hämtas av en annan lastbil. Detta kan vi nu hjälpa till med. Vårt lager är tillgängligt dygnet runt så det finns inga tidsbegränsningar. Vid större gods eller godsmängder kan vi även erbjuda er loss/last hjälp med truck.

Distributionsnät:
I distributionsnätet går det dagligen bilar till Västra Götaland, Östra Götaland, Stockholm och höglandet med utgångspunkt från vårt lager i Jönköping.
Genom att skicka ert gods via detta distributionsnät så kan ni sänka era transportkostnader då fordonen samlastas av flera olika kunder.
Varför betala för en hel transport när ni kan skicka ert gods och bara betala för en del av transporten. Det blir inte bara kostnadseffektivt utan även mer miljövänliga transporter.

För dig som har ett eget åkeri. Har ni gods som inte passar transportens planerade körsträcka eller har ni gods som ni känner att det tar för mycket tid för att åka och lossa/lasta? Då kan ni utnyttja detta distributionsnät och låta oss ta hand om det som inte passar in i er planerade transportrunda.


Är ni intresserade av dessa lösningar så tveka inte, kontakta Patrik Jonsson så hjälper han er att finna den optimala lösningen för ert behov.

 

Kontaktuppgifter:
Patrik Jonsson
Tfn: +46 (0)36 440 60 60
Mobil:+46 (0)738 21 21 24
Mail: 
patrik@beje.se

 

Lots
Bud
Vagnpark
Lager & Omex
Personal
Kontakt
Om oss

 
Hitta Oss
Skicka ditt CV
Lediga Jobb
Garanti
Startsida
 
Borlänge
Halmstad
Helsingborg
Jönköping
Kalmar
Kristianstad
 
Linköping
Malmö
Stockholm
Värnamo
Västerås
Växjö
BEJE
Syrgasvägen 3
55302  Jönköping

036-440 60 60
info@beje.se
Följ oss på Facebook